Gedurende mijn loopbaan ben ik bezig mij passie te volgen, namelijk mens en werk duurzaam te verbinden en mensen helpen talenten te (her) ontdekken. Ieder mens is namelijk uniek en heeft zijn of haar eigen krachten. Mijn drijfveer is dat ik iets voor anderen wil betekenen. Om anderen uit te dagen. Om anderen een spiegel voor te houden voor een betere bewustwording. Om anderen te inspireren en ook stappen te laten zetten. In mijn coaching ben ik praktisch en kijk altijd naar de mogelijkheden. Ik ondersteun bij het maken van een doordacht loopbaanplan. Ondersteuning in hoe kan je slimmer solliciteren, netwerken en leren hoe je echt opvalt bij potentiële werkgevers. 

Ik ben nieuwsgierig, leergierig en actie-/resultaatgericht. Graag leer ik iemand goed kennen, wat is het verhaal erbij, welke unieke talenten heeft iemand en ik help uitzoeken wat de juiste dingen zijn om een passende baan te vinden. Samen bekijk ik grondig vanuit verschillende invalshoeken naar situaties om deze doelen te bereiken en zet daarbij mijn kennis in. Vanuit mijn natuurlijk en oprechte interesse in die ander ontstaat er al snel een vertrouwde sfeer om samen aan de slag te gaan. Mijn stijl als loopbaancoach kenmerkt zich als empathisch, stimulerend, nuchter, pragmatisch en resultaatgericht. Door mijn onderzoekende, verbindende en realistische instelling, weet ik anderen te stimuleren en nodig daarbij uit om samen te reflecteren. Ik bespreek de zaken die mij opvallen, ben open en heb opbouwende feedback. Door goed te luisteren en hierop te anticiperen sluit ik aan bij wat nodig is en daag uit tot goede prestaties.  Ik straal rust en enthousiasme uit, wat bijdraagt aan positieve energie en een prettige sfeer.

Voor organisaties:

 • Effectiever en sneller mensen succesvol van positie-naar-positie weten te begeleiden;
 • Sinds 2000 succesvol op het gebied van HRM, loopbaan-en talentontwikkeling, training en advies een ruime ervaring bij o.a. de Rijksoverheid, Gemeente, Onderwijs, Logistiek, Nutsbedrijven, Consultancy en Bank-en verzekeringswezen;
 • Beschikt over een groot netwerk in het Oosten van het land. Door jarenlange ervaring en actieve deelname aan diverse netwerken/mobiliteitstafels in het Oosten van Nederland. Als er opschaling van tijdelijke capaciteit nodig elders nodig is dan beschikt het over een groot landelijk netwerk.

Dit betekent het voor de cliënten die ik begeleid:

 • Sneller een baan vinden door meer focus en structuur in je zoektocht;
 • Meer inzicht in jouw “skills” kwaliteiten, competenties, drijfveren, belemmerende overtuigingen en kansen op de arbeidsmarkt;
 • Meer zicht op jouw energiegevers en energienemers en gewenste werkomgeving;
 • Ontdekken hoe je motivatiebrief en cv met impact schrijft waardoor je wel wordt uitgenodigd;
 • Weten hoe je vacatures vindt die interessant zijn en hoe je gevonden wordt door de juiste werkgevers;
 • Een bruikbare elevator pitch die bij jou past;
 • Kortom; dat jij goed voorbereid en met vertrouwen sollicitatie-/netwerkgesprekken kan aangaan en weet wat eventuele vervolg loopbaanstappen zouden kunnen zijn.

Intrium staat voor:

 • Positief en realistisch advies, betrokkenheid en transparantie;
 • Bevorderen van het nemen van eigen regie;
 • Goed werkgeverschap en resultaat.