Even voorstellen…

Alles wat met in-, door- en uitstroom personeelsvraagstukken heeft te maken, dat heeft mijn interesse. Na mijn HBO Personeel & Arbeid opleiding heb ik een aantal jaren als personeelsadviseur gewerkt. Vanaf 2003 ben ik in aanraking gekomen met reïntegratie-, loopbaan-, outplacementbegeleiding en alles rond het thema mens en werk vind ik nog steeds boeiend.

Ik vind het een voorrecht om bij te dragen aan meer werkplezier. De juiste persoon op de juiste plaats. Talenten tot bloei laten komen en duurzaam inzetbaar blijven.

Sinds 2006 werk ik als zelfstandige onder de naam van Intrium.

Als interim specialist adviseer ik werkgevers in het bedrijfsleven en (semi)overheid bij de aanpak van personele, loopbaan- en mobiliteitsvraagstukken. Ik coach Van Werk naar Werk kandidaten bij het vinden van een nieuwe baan. Naast vastomlijnde functies, draait de arbeidsmarkt van de toekomst steeds meer om de skills. Ik vind het interessant om samen met een kandidaat (eventueel met behulp van digitale tools) te onderzoeken: wat kan hij of zij? Welke vaardigheden, tools en competenties heeft hij of zij in huis? Maar anderzijds net zo goed aan de kant van de werkgever. Met welke skills is de organisatie fit for the future? Wat is nodig om het zittende teams duurzaam inzetbaar te houden?

Tevens verzorg ik diverse workshops, zoals jobclubs, netwerken en solliciteren via LinkedIn.

Specialismen :
Interim HR Advies
Outplacement begeleiding- Van Werk naar Werk
Mobiliteitsvraagstukken (in-, door- en uitstroom van personeel)
Jobsearch
Recruitment
Trainingen en workshops
Reïntegratie/casemanagement (m.b.t. Wet Banenafspraak/Poortwachter)

Ik heb kennis van en inzicht in methoden, technieken, systemen en wetgeving op het HR vakgebied. Omdat elk traject maatwerk is, werk ik met een breed scala aan methoden, technieken en opdrachten. Daarnaast ben ik op de hoogte van veranderingen op de arbeidsmarkt om in de maatschappij bij of voor te blijven. Door gebruik van arbeidsmarkt data en input van uit verschillende netwerken kan ik betere maatwerkaanpak voor werkzoekenden ontwikkelen. Waar liggen de kansen? Welke scholing is er nog nodig? Stel je voor je wilt aan de slag in een andere branche. Hoe toon je aan dat je daar geschikt voor bent? Om dit proces goed te begeleiden daar ben je bij mij aan het juiste adres.

Als erkende professional bij de Nederlandse Verenging van Loopbaanprofessionals (Noloc), bied ik persoonlijke en professionele begeleiding.

Wil je graag wat meer informatie met betrekking tot jouw persoonlijke loopbaanvragen of jouw specifieke situatie, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak